Kausimaksut

Kolmen viikon maksuttoman kokeilujakson jälkeen kaikki seuran pelaajat ovat velvollisia maksamaan kausimaksun sekä seuran jäsenmaksun (20 €). Laskut lähetetään MyClubin kautta sähköpostitse tai verkkolaskuna kaksi kertaa vuodessa.

Kausimaksun suuruus määräytyy joukkueen mukaan. Kausimaksuilla seura rahoittaa mm. salivuokrat, sarjamaksut, erotuomarimaksut, valmentajien korvaukset ja koulutukset, peliasut sekä muut seuratoiminnan kulut. Kausimaksun suuruus kuluvalle kaudelle vahvistetaan yhdistyksen vuosikokouksessa aina syyskuussa.

Kausimaksu ei sisällä henkilökohtaista lisenssiä (pl. koripallokoulut), henkilökohtaista vakuutusta eikä  peli- ja turnausmatkoja.

RYHMÄ KAUSIMAKSU 2023-2024
Lapsi-vanhempi -koris 100 €
Korisleikkikoulu 120 €
Koriskoulut 120 €
U10 325 €
U12 425 €
U13 650 €
U14 650 €
U15-U19  850 €
   
   
Unified-koripallo 120 €

Mikäli perheellä on taloudellisia haasteita kausimaksun kanssa ja tarvitset esimerkiksi lisää maksuaikaa, ole yhteydessä Feeniks Basketin toimistolle ennen laskun eräpäivää. Meillä on myös tietoa kanavista, joista voi hakea tukea lasten harrastuskustannuksiin.

Sisarusalennus

Mikäli perheen lapsista useampi kuin yksi pelaa koripalloa Feeniks Basketissa, myönnetään kausimaksusta sisarusalennus. Ensimmäinen sisaruksista maksaa täyden kausimaksun, jonka jälkeen muilla on oikeus alennukseen. Alennuksen suuruus on mikroissa ja mineissä 20 euroa ja niitä vanhemmissa ikäluokissa 50 euroa.

Lisenssit

Jotta pelaaja voi pelata Koripalloliiton virallisia sarjaotteluita, tarvitsee hän voimassaolevan pelaajalisenssin. Joukkueenjohtajat ja valmentajat ohjeistavat, milloin lisenssien hankkiminen on ajankohtaista. Tietoa lisensseistä ja niiden hinnoista löydät Koripalloliiton sivuilta https://www.basket.fi/basket/info/lisenssit/lisenssin-osto/.

Vakuutukset

Koska harjoitus- ja pelitapahtumiin liittyy aina tapaturmariski, on tärkeää, että jokaisella juniorilla on voimassaoleva tapaturmavakuutus, joka sisältää urheilulisän tai josta urheiluvammaa ei ole poissuljettu. Pelaajat vastaavat itse vakuutusturvastaan, joten toivomme vanhempien tarkistavan juniorinsa vakuutustilanteen tältä osin. Mikäli pelaajalla ei ole erillistä omaa tapaturmavakuutusta, suosittelemme Koripalloliiton järjestämän urheiluvakuutuksen ottamista vuosittain pelaajalisenssin oston yhteydessä. Feeniks Basket edellyttää, että kaikilla seuran pelaajilla on voimassaoleva tapaturmavakuutus!

 

 

OTA YHTEYTTÄ

Feeniks Basket Ry

 

Toimisto 
Säästöpankinkatu 2, 30100 Forssa
puh. 050 551 2269

 

Katso laajemmat yhteystiedot 

 

Seuraa meitä somessa
 

 

Tietosuojaseloste