Aloita koripallon pelaaminen!

Tervetuloa vauhdikkaan harrastuksen pariin lapsiystävälliseen seuraan! Feeniks Basketissa jokainen voi kilpailla ja kehittyä koripalloilijana omien tavoitteidensa mukaisesti. Tarjoamme pelaajapolun niin ammattilaisuutta tavoitteleville kilpaurheilijoille kuin niille, jotka haluavat koripallosta hauskan tavan kohentaa omaa kuntoa pari kertaa viikossa.

Tutustu koriskoulujen ja joukkueiden toimintaan ja ilmoittaudu mukaan! Kaikkiin ryhmiin pääsee kokeilemaan koripalloa veloituksetta. Ilmoittautumislinkin, vastuuvalmentajan yhteystiedot sekä harjoitusten ajankohdat ja -paikat löydät joukkueiden omilta sivulta.

Koripalloharrastus on mahdollista aloittaa myös vanhemmissa ikäluokissa. Katso muut joukkueemme täältä.

Jos et ole varma, mikä olisi oikea joukkue lapselle, niin voit myös olla yhteydessä seuran toimistolle p. 050 551 2269, kirsi.ylosmaki@feeniksbasket.fi

Mitä harrastaminen maksaa?

Lajin kokeilu ei maksa mitään, sillä kaikissa Feeniks Basketin ryhmissä on käytössä kolmen viikon mittainen ilmainen tutustumisjakso uusille pelaajille. Mikäli lapsi innostuu lajista ja haluaa jatkaa harrastusta tutustumisjakson jälkeen, sitoudut maksamaan ikäluokan mukaisen kausimaksun. Lisätietoa ja joukkuekohtaiset kausimaksut

Mitä harjoituksiin tarvitaan mukaan?

Varusteina tarvitaan vain sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita sekä juomapullo. Myös oman koripallon voi ottaa mukaan.

Koripallokoulujen, mikrojen ja minien valmentajilla on muutamia varapalloja, joita uudet pelaajat voivat lainata ensimmäisten harjoitusten ajaksi. Harrastuksen jatkuessa on pelaajalle kuitenkin hyvä hankkia oma pallo.

Pallon koko ikäluokittain:
12 ikävuoteen asti (eli koripallokoululaisilla, mikroilla ja mineillä) numero 5 (27.0)
13-14 -vuotiailla numero 6 (28.5)
15-vuotiailla ja sitä vanhemmilla tytöillä numero 6 (28.5)
15-vuotiailla ja sitä vanhemmilla pojilla numero 7 (29.5)

OTA YHTEYTTÄ

Feeniks Basket Ry

 

Toimisto 
Säästöpankinkatu 2, 30100 Forssa
puh. 050 551 2269

 

Katso laajemmat yhteystiedot 

 

Seuraa meitä somessa
 

 

Tietosuojaseloste