Pojat U10 (mikropojat)

U10 poikien ryhmä koostuu vuosina 2014 – 2015 syntyneistä pelaajista. Pojat harjoittelevat 2 kertaa viikossa, mutta käydä voi myös harvemmin, jotta muiden lajien harrastaminen on mahdollista. Mikrot pelaavat oman ikäistensä aluesarjaa Läntisellä alueella.

U10 ryhmässä harjoitellaan koripallon perustaitoja: pallonkäsittelyä, heittämistä, syöttämistä, puolustamista ja liikkumista kentällä. Lisäksi kehitetään fyysisiä ominaisuuksia ja totutellaan ottelutapahtumiin.

U10 poikien harjoitukset alkavat elokuussa, mutta joukkue ottaa vastaan uusia harrastajia läpi vuoden. Aiempaa kokemusta koripallon pelaamisesta ei tarvitse olla. Mukaan harjoituksiin tarvitaan vain sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita sekä juomapullo. Myös oman koripallon voi ottaa mukaan, mutta se ei ole ensimmäisissä treeneissä välttämätön.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan korista! Kolmen viikon kokeiluaika on Feeniks Basketissa maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtuu Feeniks Basketin MyClubin kautta. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt MyClub-järjestelmään, voit tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä: luo ensin itsellesi MyClub ID, jonka jälkeen pääset ilmoittamaan lapsen valitsemaasi ryhmään. Aloita klikkaamalla alla olevaa painiketta ja kirjoittamalla oma sähköpostiosoitteesi.

Paljonko harrastaminen maksaa kokeiluajan jälkeen? Katso joukkuekohtaiset kausimaksut

U10 POJAT PELAAVAT

Otteluohjelman ja tulokset löydät Basket.fi -sivustolta.

10-vuotiaat mikropojat II divisioona Läntinen alue

HARJOITUSVUOROT

Tiistai 18.00-19.30 Akvarelli
Torstai 18.00-19.30 Forssan keskuskoulu

OTA YHTEYTTÄ!

Vastuuvalmentaja Tero Valkama
puh. 045 78734118

Joukkueenjohtaja Kati Haarala
puh. 040 736 6131

OTA YHTEYTTÄ

Feeniks Basket Ry

 

Toimisto 
Säästöpankinkatu 2, 30100 Forssa
puh. 050 551 2269

 

Katso laajemmat yhteystiedot 

 

Seuraa meitä somessa
 

 

Tietosuojaseloste