Tyttöjen koriskoulu

Vuosina 2014-2015 syntyneiden tyttöjen koripallokouluun ovat kaikki uudet harrastajat tervetulleita. Ryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu Forssassa ja toinen Jokioisilla. Jokioisten ryhmä on tyttöjen ja poikien yhteinen.

Koriskoulussa liikutaan monipuolisesti, kehitetään motorisia taitoja hyppien ja temppuillen sekä tutustutaan koripalloon leikinomaisten harjoitteiden ja pelien avulla. Samalla opetellaan joukkuelajeihin kuuluvaa yhteispeliä ja toisten pelaajien huomioimista. Sarjapelejä ei ryhmällä vielä ole, vaan painopiste on omien taitojen ja ominaisuuksien kehittämisessä. 

Koriskoululaiset harjoittelevat kerran viikossa, tunnin kerrallaan. Harjoitukset alkavat elokuussa, mutta mukaan voi liittyä myöhemminkin. Mukaan harjoituksiin tarvitaan vain sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita sekä juomapullo.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan korista! Kolmen viikon kokeiluaika on Feeniks Basketissa maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtuu Feeniks Basketin myClubin kautta. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt myClub-järjestelmään, voit tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä: luo ensin itsellesi myClub ID, jonka jälkeen pääset ilmoittamaan lapsen valitsemaasi ryhmään.

HARJOITUSVUOROT

Tiistai 17.00 – 18.00 Forssan yhteislyseo

OTA YHTEYTTÄ!

Forssan ryhmä:
Marianne Aro p. 0400 776 343
Jokioisten ryhmä:
Pia Heino p. 045 226 9288

Feeniks Basket Ry

 

Toimisto 
Saksankatu 1, 30100 Forssa
puh. 050 551 2269

 

Katso laajemmat yhteystiedot 

 

Seuraa meitä somessa
 

 

Tietosuojaseloste