Mikrotytöt

Mikrotyttöjen ryhmä koostuu vuosina 2012 – 2013 syntyneistä pelaajista. Mikrot harjoittelevat 1-2 kertaa viikossa ja pelaavat lisäksi oman ikäistensä aluesarjaa Läntisellä alueella.

Mikroissa harjoitellaan koripallon perustaitoja: pallonkäsittelyä, heittämistä, syöttämistä, puolustamista ja liikkumista kentällä. Lisäksi kehitetään fyysisiä ominaisuuksia ja totutellaan ottelutapahtumiin.

Mikrotyttöjen harjoitukset alkavat elokuussa, mutta joukkue ottaa vastaan uusia harrastajia läpi vuoden. Aiempaa kokemusta koripallon pelaamisesta ei tarvitse olla. Mukaan harjoituksiin tarvitaan vain sisäpelikengät, shortsit tai verkkarit ja t-paita sekä juomapullo. Myös oman koripallon voi ottaa mukaan, mutta se ei ole ensimmäisissä treeneissä välttämätön.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan korista! Kolmen viikon kokeiluaika on Feeniks Basketissa maksuton.

Ilmoittautuminen tapahtuu Feeniks Basketin myClubin kautta. Jos et ole aiemmin rekisteröitynyt myClub-järjestelmään, voit tehdä sen ilmoittautumisen yhteydessä: luo ensin itsellesi myClub ID, jonka jälkeen pääset ilmoittamaan lapsen valitsemaasi ryhmään.

Paljonko harrastaminen maksaa kokeiluajan jälkeen? Katso joukkuekohtaiset kausimaksut
MIKROTYTÖT PELAAVAT

HARJOITUSVUOROT

Maanantai 17.00 – 18.30 Forssan keskuskoulu
Torstai 17.00 – 18.30 Forssan keskuskoulu

OTA YHTEYTTÄ!

Vastuuvalmentaja
Birgit Jalonen p. 044 206 2790

Feeniks Basket Ry

 

Toimisto 
Saksankatu 1, 30100 Forssa
puh. 050 551 2269

 

Katso laajemmat yhteystiedot 

 

Seuraa meitä somessa
 

 

Tietosuojaseloste